Certificering

MPS A+
MPS-ABC is een certificaat dat milieubewust produceren stimuleert. Onze planten worden gekweekt met behulp van de meest milieuvriendelijke technieken. De normen en eisen worden samengesteld en gecontroleerd door MPS. Van der Salm Boskoop is al jaren MPS A gecertificeerd en in 2016 hebben we de hoogste status (A+) bereikt.

Meer informatie over MPS ABC kunt u hier vinden:
www.my-mps.com

MPS-GAP
Het MPS-GAP omvat normen en eisen die gericht zijn op de productie van veilige, duurzame, kwalitatief hoogwaardige en eenvoudig traceerbare producten. MPS GAP staat gelijk aan GLOBAL G.A.P., het certificaat dat wordt gebruikt door de Europese retailers. Van der Salm Boskoop is al jaren MPS GAP gecertificeerd.

Meer informatie over MPS GAP kunt u hier vinden:
www.my-mps.com

MPS-Socially Qualified (S.Q.)
Van der Salm Boskoop vindt een veilige en gezonde werkomgeving belangrijk. Met behulp van MPS S.Q. gaan wij voor een veilige en gezonde werkomgeving voor al onze medewerkers. Consumenten zijn steeds kritischer op de herkomst en productie omstandigheden van het product dat zij willen aanschaffen. Daarnaast merken wij, dat onze klanten steeds vaker vragen om het MPS S.Q. certificaat als voorwaarde om zaken te doen met elkaar. Wat ons betreft een goede ontwikkeling!

Meer informatie over MPS S.Q. kunt u hier vinden:
www.my-mps.com

MPS-ProductProof
MPS-ProductProof is een instrument dat zichtbaar maakt of een product aan bepaalde eisen voldoet. Minimaal viermaal per jaar is er een onafhankelijke monstername per product. MPS-ProductProof verplicht ook registratie binnen 24 uur na gebruik van een gewasbeschermingsmiddel. Per 1 mei 2017 is Van der Salm Boskoop hiermee gestart, door deze maximale transparantie op het gebied van duurzaamheid sluit dit certificaat goed aan bij ons bedrijf.

Meer informatie over MPS-ProductProof kunt u hier vinden:
www.my-mps.com

Sedex
Sedex is het grootste samenwerkingsplatform ter wereld voor het delen van gegevens. Sedex zorgt ervoor dat bedrijven allerlei verschillende gegevens, normen en certificaties kunnen delen.

Meer informatie over Sedex kunt u hier vinden:
www.sedexglobal.com