Werken bij

Gebr. Van der Salm

Vanuit 11 vestigingen in Nederland en 2 in Portugal produceert Van der Salm Boskoop op moderne en grote schaal voor een groot aantal tuincentra en retailketens in geheel Europa. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit Lavendels in het voorjaar en Gaultheria’s in het najaar. Dit is natuurlijk niet alles maar voor al onze producten verwijs ik je naar de pagina Onze producten. Naast het kweken streven wij ook naar service op het gebied van meedenken en ontzorgen van de klant. Door dit succesvol toe te passen heeft het bedrijf een zeer sterke positie weten op te bouwen in de afgelopen jaren. Zo bieden wij o.a. private label etiketten aan, verschillende stickers en denken wij graag mee met de klant over nieuwe concepten.

De inzet, passie en gedrevenheid van de medewerkers zorgt voor een unieke onderneming in haar segment. In de piekperioden werken er ruim 200 medewerkers bij deze krachtige organisatie. Bekijk onze openstaande vacature(s) en misschien zit er iets voor jou tussen.

Onze vacatures:

Wat wij organiseren

Wij zijn begonnen als klein bedrijf wat door hard werken gegroeid is naar wat het nu is. Om dat knusse gevoel te behouden organiseren wij het hele jaar rond verschillende festiviteiten waar nog lang over nagepraat wordt tijdens de koffie.

Zo hebben wij:

  • Een jaarlijkse BBQ in juli;
  • Een jaarlijkse Kerstborrel in december;
  • Een maandelijkse borrel op verschillende locaties;
  • Een interne nieuwsbrief;
  • Gaan wij jaarlijks waterskiën met onze scholieren;
  • Hebben we onze eigen Pub quiz.